BLIKVANGER IN IEDER INTERIEUR

Stalen deuren zijn een blikvanger in ieder interieur. Ze combineren robuustheid met elegantie, en zijn stoer en tijdloos. Ruimtes blijven licht en transparantie is de sleutel tot een mooi interieur met gebruik van stalen binnendeuren met glas.

STALEN DRAAI- OF SCHARNIERDEUREN

Deze deur scharniert in een houten of stalen kozijn. Net als een gewone deur, maar dan als blikvanger.

STALEN TAATSDEUREN

Deze deur heeft een scharnier in de deur verwerkt. De taatsdeur draait om een pin in de vloer en het plafond, bijna onzichtbaar. Het lijkt alsof de taatsdeur zweeft. Een kozijn is niet nodig, de taatsdeur kan tussen twee wanden sluiten. De taatsdeur opent licht en sluit automatisch.

STALEN SCHUIFDEUREN

Deze deuren zijn ruimtebesparend, moeiteloos schuiven de ranke deuren langs de wand waardoor er vrijwel geen ruimte nodig is en de vertrekken toch van elkaar te scheiden zijn. Bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig en het schuifsysteem kan moeiteloos het gewicht van de deuren verplaatsen.

MAATWERK

Heeft u zelf een idee ? Wij helpen u graag uw unieke ontwerp te realiseren. Er zijn veel mogelijkheden met toegepaste materialen, kleuren en uitstraling. Maatwerk zit in onze genen, laat ons u positief verrassen, wij denken graag mee vanuit de materialen en techniek.

AMBACHTELIJKE PRODUCTIE

De productie van onze collectie vindt plaats in onze geavanceerde werkplaats in Nederland. Deze ‘Made in Holland’ collectie wordt met de hand op maat gemaakt en gesmeed op ambachtelijke wijze. De unieke producten die wij maken worden vervaardigd volgens traditionele kwaliteitsmethoden.

DUURZAME MATERIALEN

Door gebruik te maken van echt duurzame materialen en de juiste verwerking, zijn onze producten bestand tegen vele jaren van intensief gebruik.

ECHT STAAL, DUS GEEN ALUMINIUM!

Bij Connect-works werken we alleen met stalen deuren. Daar kunt op vertrouwen!

STAAL 100%
Made in Holland 100%